Tartar od lososa

Sastojci:

  • Kupite u Fisheriji:
    • Losos tartar
    • Kapari D’Amico
    • Maslinovo ulje Orgula
  • Ostalo:
    • Mladi luk
    • Svježi vlasac
    • Kiseli krastavci
    • Senf
    • Sok od pola limuna
    • Sol, papar
    • Kopar

Priprema:

  1. Prije pripreme izvadite losos tartar 60 minuta na sobnu temperaturu, dodajte sitno sjeckani vlasac i mladi luk.
  2. Zatim dodajte kapare, sjeckane krastavce na sitno, posolite i popaprite.
  3. Dodajte senfa, maslinovog ulja, limunovog soka i malo kopra i sve zajedno dobro izmiješajte.
  4. Utisnite u mali okrugli kalup i servirajte na tanjuru.
  5. Po želji možete dodati malo jogurta i posuti sezamom.

Dobar tek želi vam Fisherija!