O nama

Sve, samo ne obična ribarnica.

Fisherija delikatesni shop, osim što u svojem imenu sadrži riječ “fish” (što na engleskom jeziku znači riba), nudi još pregršt drugih namirnica domaćih proizvođača koji se s njom izvrsno sljubljuju, a sve to skupa čini jedinstveni koncept ribljeg delikatesnog shopa.

Osnovana

2018.

Broj poslovnica

8

Asortiman

100+ ribljih proizvoda

Put prema uspjehu

Fisherija delikatesni shop vrata svoje prve prodavonice u Zagrebu otvara još 2018. godine na Jarunskoj tržnici sa svojom misijom da ribu i riblje specijalitete približi domaćoj publici, a pogotovo djeci. Misija da ribu približi Hrvatima koji su među najlošijima kada je u pitanju količina konzumirane ribe i ribljih proizvoda po glavi stanovnika bila je veliki izazov za Fisheriju, ali već nakon 3 godine poslovanja primjećeno je kako svijest među građanima o važnosti konzumacije ribe ide nabolje. Do današnjeg dana Fisherija je otvorila osam prodavaonica, od kojih su zadnje tri otvorene u 2023.

Asortiman Fisherija delikatesnog shopa je zaista širok i raznolik, nudi preko 100 različitih vrsta ribljih i morskih proizvoda podijeljenih u više kategorija. Osim ribe i ribljih delicija, Fisherija nudi i bogat izbor vrhunskih vinskih etiketa, najkvalitetnijih tjestenina, umaka i dodataka za pripremu jela.

Sushi2Go

Prateći svjetske trendove i potrebe tržišta, Fisherija 2020. godine u maloprodaju uvodi svoju verziju svježeg sushija u “to go” varijanti. Vrhunske i svježe namirnice, najviši standardi kvalitete i higijene i vješte ruke sushi majstora Fisherije uz edukaciju Vida Nikolića ono su što je zagarantiralo uspjeh. Danas se u šest poslovnica Fisherije dnevno proda oko 500 svaki dan svježe pripremljenih sushi boxeva različitih vrsta. Uz sushi, Fisherija sezonski nudi i “poke” te svježe salate idealne za gablec.

“Veseli nas činjenica da su Zagrepčani prepoznali i objeručke prihvatili naš koncept te da u svoje dnevne jelovnike sad kontinuirano uvrštavaju neke od naših namirnica. Posebno nas raduje kada nam se kupci kontinuirano vraćaju zbog garantirane kvalitete i stalne dosupnosti našeg širokog asortimana.”