Filet brancina i gamberi u škartocu

Sastojci:

  • Kupite u Fisheriji:
    • Fileti brancina
    • Gamber Argentina meso
    • Maslinovo ulje Orgula
    • Cvijet soli Orgula
    • Jakovac Graševina
  • Ostalo:
    • Tikvice
    • Mrkva
    • Cherry rajčice
    • Sol, papar
    • Bosiljak
    • Jaje

Priprema:

  1. Na papir za pečenje stavite svježe povrće narezano na manje komade.
  2. Dodajte filete brancina i gambere, koje je prethodno potrebno odmrznuti pod mlazom hladne vode ili ostaviti u hladnjaku večer prije da se otope, te sve posolite i popaprite.
  3. Dodajte bosiljak i podlijte s bijelim vinom te pouljite maslinovim uljem.
  4. Krajeve papira namažite jajetom te zatvorite da ne može ući zrak.
  5. Pecite u pećnici na 180 °C, 12 minuta.

Dobar tek želi vam Fisherija!