Losos burger

Sastojci:

  • Kupite u Fisheriji:
    • Losos burgeri
    • Burger brioche pecivo by Kroštula
    • Crne masline D’Amico
    • Mascarpone
    • Mozzarella fior di latte
  • Ostalo:
    • Maslac
    • Svježa mix salata
    • Krastavci
    • Rajčica
    • Ljubičasti luk
    • Majoneza
    • Pesto od bosiljka

Priprema:

  1. Losos burgere je potrebno prethodno odmrznuti pod mlazom hladne vode ili ostaviti večer prije u hladnjaku da se otopi, zatim ih ispeći na tavi.
  2. Burger brioche pecivo je potrebno odmrznuti cca sat vremena prije, premazati maslecem i malo zapeći na tavi na kojoj se pekao losos da postane hrskavo.
  3. Od mascarponea, majoneze, pesta od bosiljka i crnih maslina napravite umak za burgere.
  4. Premažite gornji i donji dio peciva, na donji dio peciva stavite mix salate, losos, krastavce, rajčicu, luk te mozzarellu, dodajte losos i preklopite ostatkom peciva.

Dobar tek želi vam Fisherija!