Sastojci:
- Kupite u Fisheriji:
- Bodečnjak
- Riblji temeljac Fisherija
- Maslinovo ulje Orgula
- Riža Carnaroli Robo
- Ostalo:
- Mrkva
- Celer
- Luk
- Lovorov list
- Začini (sol, papar u zrnu)
Priprema:
- Bodečnjaka je potrebno prethodno odmrznuti pod mlazom hladne vode ili ostaviti večer prije u hladnjaku da se otopi, zatim ga ispeći na tavi.
- Zatim ga je potrebno isfiletirati.
- Povrće narežite na kocke te pirjajte na maslinovu ulju s kostima od bodečnjaka. Dodajte prethodno otopljeni riblji temeljac i kuhajte 45-60 minuta. Začinite po želji.
- Rižu kuhajte do željene tvrdoće.
- Procijedite juhu. Zadržite povrće iz nje. U juhi blanširajte filete bodečnjaka te ih poslužite s povrćem i rižom.
Dobar tek želi vam Fisherija!