Tagliatelle s lososom i koprom

Sastojci:

  • Kupite u Fisheriji:
    • Fileti lososa
    • Riblji temeljac Fisherija
    • Svježe tagliatelle Aurelia
    • Maslinovo ulje Orgula
    • Jakovac Mistique
  • Ostalo:
    • Luk, češnjak
    • Kopar i ostali začini
    • Vrhnje za kuhanje (umjesto ribljeg temeljca)

Priprema:

  1. Na maslinovom ulju popržite luk i češnjak.
  2. Ispecite filete lososa kupljene u Fisheriji, koje je prethodno potrebno odmrznuti pod mlazom hladne vode ili večer prije ostaviti u hladnjaku da se otope, te ih raskomadajte.
  3. Dodajte vrhnje za kuhanje ili prethodno otopljeni riblji temeljac i dobro začinite začinima po želji uz neizostavni kopar.
  4. Skuhajte Aurelia tagliatelle i sve sjedinite.
  5. Uz jelo preporučamo Jakovac Mystique čašu vina.

Dobar tek želi vam Fisherija!